Bouwwerken in het buitenland ? Hoe opvolgen en toezicht houden ?

Bouwen in eigen land is een hachelijke onderneming. Des te moeilijker wordt het als men wil bouwen of verbouwen in het buitenland. Niet enkel dient men de plaatselijke bouwvoorschriften en normen te kennen, ook de wijze van werken en ondernemen is nog steeds heel specifiek voor elke regio.

Medewerkers van ARCON-EXPERTS hebben jarenlange ervaring in het zakendoen en ondernemen in het buitenland. De meertaligheid ( NL, FR, ENG, D en noties van SP en It ) en soepelheid in de omgang in verschillende culturen zorgen voor de nodige lokale contacten, en professionele begeleiding van uw bouwprojecten.
Uit ervaring weten we dat zowel een regelmatig, als een onaangekondigd plaatsbezoek noodzakelijk zijn voor een goede opvolging van bouwwerken.

Indien wijzigingen in de bouwplannen in eigen land dikwijls de oorzaak zijn van buitensporige meerkosten en onvoorziene uitgaven, dan kunnen ze in het buitenland aanleiding geven tot een explosie van kosten en onvoorziene wendingen in het bouwproces.

Waar de waarde van een onroerend goed bepaald wordt door de LIGGING, de LIGGING en de LIGGING, zo is de beheersbaarheid van de kostprijs, de kwaliteit en de bouwtijd van een bouwproject bepaald door de VOORBEREIDING, de VOORB........en dit des te meer als men in het buitenland werkt waar improvisatie de voorbode is van de catastrofe.

Een webcam op je bouwwerk, in binnen- en / of buiten-land !

Een webcam is niet enkel leuk om de vorderingen van je bouwwerk te volgen, het is ook nuttig om de kwaliteit en de zorgzaamheid van de bouwwijze op te volgen , en soms essentieel om aan te tonen wie op welk ogenblik welke werken heeft uitgevoerd of beschadigd...

In samenwerking met gespecialiseerde partners, kan ook ARCON-EXPERTS hier voor zorgen.
Een voorbeeld van een online webcam-beeld vind je op de pagina webcam provence.
ARCON-EXPERTS heeft in de Provence - Luberon - bij APT een renovatie van een Provencaalse Bastide gerealiseerd voor CASA MIRA sarl, en heeft er een webcam staan die je NU in REAL TIME de omgeving en het zicht op de VENTOUX laat bewonderen.

In samenwerking met gespecialiseerde partners, kan ook ARCON-EXPERTS hier voor zorgen !

CASA MIRA - PROVENCE - Luberon - APT - NOORDZIJDE & CASA MIRA - PROVENCE - Luberon - APT - ZUIDZIJDE